HTML

Vírusokat a Parlamentbe!

A "csendes többség" blogja.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az MKKP programjának elemzése

2010.08.30. 13:58 VirusPressz

Kedves inkubátoraink (barátaink)!

Ahogy előző posztunkban már említettük, kivesézzük a maga által a mi érdekképviseletünkre is szakosodott MKKP programját. Bemutatjuk, hogy mennyire nincsenek tisztában a vírusok érdekeivel, igényeivel. Ha egy 200 nanométeres parányi lény szükségleteivel ennyire nem törődnek, mi lesz az emberekkel, ha megválasztják őket? Ezek után a sárdobálós rész:

„Gazdasági programunk két fő pillére az általános és teljes adócsökkentés, valamint az ingyen sör. Pusztán e két intézkedés olyan hatalmas összegeket szabadít fel a gazdaságban, amiből az MKKP programja maradéktalanul megvalósítható. Amennyiben pedig plusz források bevonására volna szükség, azt az adócsökkentés részleges kiterjesztéséből, valamint az örök élet meghosszabbításából fedezzük.”

-          „Örök élet” – joggal tesszük fel a kérdést: Az örök élet vajon örök egészséget is takar? Hiszen ez esetben melyik az a szuicid vírus (leszámítva a szuicid vírusokat), aki ezt megszavazza? Hiszen nekünk ez nem érdekünk. Ha viszont az örök élet például örök influenzával is társul, azt hajlandóak vagyunk elfogadni, mint kompromisszumot. Viszont ezt illene belefoglalni a programba, hogy az emberek ne csak részigazságok alapján döntsenek.

„Bevezetjük a pénzosztást az eddigi pénzszórás helyett.”

-          Számunkra a pénzosztás sokkal fontosabb, mint a metró, mivel népünk számára a bankók szolgálnak tömegközlekedési eszközül. Viszont támogatnánk a kapott pénz csókolgatását, a könnyebb átszállások céljából

„Rendbe hozzuk, és komoly fejlesztésekkel bolygóközi űrkikötővé építjük ki az elmúlt években méltatlanul elhanyagolt szegedi űrállomást.”

-          A szegedi űrállomás újbóli megnyitása pedig minden határon túlmenően rossz ötlet. Vajon az MKKP ezzel szeretne tizenötmillió különböző fajta idegen bolygóbeli vírust behozni? Vajon ezek a vírusok is szavazati jogot kapnának? Ha igen, elég, ha regisztrálnak, vagy képesnek kell lenniük egy emberi gazdatestet felmutatni? Szörnyű összeesküvés ez, hogy a ránk szabadított idegen vírusok hordái elvegyék a hazai vírusok napi betevő sejtjeit, lehetőségeit. A Föld a földi vírusoké! Le a kettős spirálú vírusokkal!

„Az MKKP majdnem bármilyen körülmények közt határozottan kiáll a növények és a vírusok jogaiért, valamint azok parlamenti és önkormányzati képviseletéért. Szükséges tartjuk, hogy ezek a létformák, mik a kétségtelenül a földi élet csendes többségét alkotják, maguk is alakíthassanak frakciót a magyar országgyűlésben, természetesen a vírusok kizárólag karanténban.”

-          Ez a vegytiszta rasszizmus túlmegy minden határon! Vírusgettókat kialakítani a parlamentben, borsódzik a hátunk (jobban mondva, hullámzik fehérjeburkunk)! Akkor a parlamenti büfébe sem járhatunk? Nem dohányozhatunk együtt a kollégákkal? Vajon az MKKP aktuálisan náthás kollégáit is bezárják közénk? Vagy azokat „kigyógyítják”, ami valójában népirtást jelent nekünk? Követeljük az egyenlő bánásmódot! Ahogy egyik nagy vezetőnk mondta egyszer: „Van egy álmom: vírusos kisfiúk és a vírusos kislányok testvérként, kézen fogva járhatnak az egészséges kisfiúkkal és kislányokkal”. Ezért küzdünk mi is!

„Új fajokat hozunk létre a kihaltak helyett, hogy számuk stabilizáljuk.”

-          Az MKKP új fajokat szeretne létrehozni a kihaltak helyett. Követeljük a gyenge immunrendszerű fajok bevezetését! Le a fehérvérsejtekkel! Le a fehérterrorral!

„Megszüntetjük az egészségügy legnagyobb problémáját, a betegségeket.”

-          Ezt talán kommentálni sem kell. Ha az MKKP a barátunk, milyenek lehetnek az ellenségeink?

„Csökkentjük a gravitációt, hogy könnyebb legyen járni és ne lógassa senki a fejét.”

-          Ezeket a terveket nehéz nem összekötni az idegen vírusok kiszolgálásának tervével…

„Leszerelés, vírusirtók telepítése”

-          A számítógépes vírus is vírus! Mindenféle megkülönböztetés vírus és vírus között elfogadhatatlan (kivéve természetesen a földi és az idegen bolygóbeli példányok közöttit)! Ez a programpont számunkra csak ilyen formában elfogadható: „Vírusirtók leszerelése”.

„Bevezetjük a világbékét”

-          Más szóval leszerelik és megsemmisítik a biológia fegyvereket. Genocídum!!!

„A Kétfarkú Kutya Párt készen áll arra, hogy véghez vigye(sic!) a régóta halogatott időjárás-reformot. Terveink szerint nyáron kellemes 20-25 fokot vezetnénk be enyhe szellővel és simogató napsütéssel. Telente pedig egységes hótakaró borítaná az országot, kivéve az utakat. A tavaszt Boris Vian, az őszt pedig Franz Kafka elképzelése szerint kívánjuk megvalósítani.”

-          Elfogadhatatlan ez a hozzáállás! A jó idő kevesebb betegséget jelent! Követeljük a hirtelen lehűléseket, felmelegedéseket, váratlan viharokat. Frontot az országban keresztben és hosszában!

„Kiutalunk az ország valamennyi polgárának évi plusz 99 napnyi időt.”

-          Reméljük, hogy nem 99 egészségben eltöltött napról beszél itt a program. Szeretnénk, ha minden állampolgár ezekből kötelezően 45 napot betegen töltene! A betegséget szabadon választhatja bármelyik vírusos fertőzés közül, de semmiképpen nem lehet bakteriális. A szimulánsokat súlyosan büntessék meg!

Ennyi lenne az első fele észrevételeinknek a programmal kapcsolatban. Nemsokára rátérünk a második felére is.

Béla

 

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vírus program kétfarkú mkkp

A bejegyzés trackback címe:

https://csendestobbseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412258751

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ÖV 2010 / Kétfarkú Kutya Párt - Nagyonnagygyűlés 2010.08.31. 15:36:26

Helyszínileg is jelen voltam az utóbbi idők legjelentősebb kampányrendezvényén, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (KKKKE) Kossuth téren tartott Nagyonnagygyűlésén. Sajnálatos módon az impresszív esemény két dologra is rávilágított: - sokunk otthon mara...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása