HTML

Vírusokat a Parlamentbe!

A "csendes többség" blogja.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kezdet (lesz akinek a vég)

2010.08.30. 11:33 VirusPressz

Tisztelt gazdatesteink emberek!

Hosszú ideig hallgattunk csendben. Főleg azért mert szánk sincs. De most elérkezettnek láttuk az időt, hogy színre lépjünk (persze csak a nem fényérzékeny tagjaink, de a többiek is támogatnak ám minket)! Nem tűrhetjük, hogy egyes pártok kisajátítsák jövőnket (még ha egyeseknek közülünk ez csak pár perc is)! Hogy nevünkben lépjenek fel, hogy minket megkérdezésünk nélkül szavazóbázisukhoz csatoljanak! Azt, hogy ezt egy kétfarkú kutyapárt tegye (igen, így nemecsekernősen), az különösen sértő!

De ennek mostantól vége! Számítógépes vírus barátainkkal választási szövetséget kötve elindítottuk ezt a blogot. Sokan fognak gondolom minket azzal vádolni, hogy pusztán az MKKP hirtelen jött ismertségének farvizén próbálunk népszerűségre szert tenni. Nekik a következőket tudjuk mondani:

1, Nem igaz

2, Szerezzenek be papír zsebkendőt, lehet, hamarosan náthások lesznek…

Hamarosan jelentkezünk az MKKP választási programjának részletes kritikájával!

Üdvözlettel és jó egészséget kívánva,

Catarrhalis Epidemica (akinek ez bonyolult,nekik Béla)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csendestobbseg.blog.hu/api/trackback/id/tr722258376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása